Rein Geervliet

Rein Geervliet (76). Getrouwd, 2 dochters. Rasechte Vlissinger, maar vanwege de oorlog geboren in Yerseke. Oud-scheepswerktuigkundige op cruiseschepen. 

“Door mijn schoonfamilie ben ik in de mode beland. Geen grote stap voor mij, want aan boord werd veel geflaneerd. En kleding interesseerde me altijd al.” 

”Van ‘70-’80 hadden we een textielzaak aan de Troelstraweg. Sinds 1980 Steketee Damesmode in de Lange Zelke. Onze dochters hebben het overgenomen.” 

“Ben voorzitter van de winkeliersvereniging geweest en nu ambassadeur van het Vlissingse. Ik hou van deze stad en zal er alles aan doen om dat uit te dragen.”

Kijk, er wordt te negatief over gedacht door de Vlissingers zelf. Toeristen vinden onze stad allemaal geweldig: boulevard, stranden en ook de binnenstad.”

“Met politiek heb ik niks. Kan er niet goed tegen. Alles duurt te lang naar mijn idee. Maar ondanks dat zie ik een stijgende lijn in Vlissingen qua ontwikkeling.”

“Het hele modegebeuren is nu in handen van de vijftigers. Heerlijk om te zien hoe goed die met elkaar samenwerken. We moeten het echt met z’n allen doen.”

Dit bericht is geplaatst in Ik Ben Vlissingen. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.