Adri de Muijnck

Adri de Muijnck (73). Getrouwd, 4 kinderen. Geboren in Borssele. Toen hij drie jaar was begon zijn vader een garage en tankstation in de Paul Krugerstraat.

“We woonden in de Wielingenlaan. Zo’n noodwoning. En tollen deden we op de Koudekerkseweg. Dan stopten we even als we een auto zag aankomen.”

“Het verkeer was nog niet druk hè. Toen ik vijftien was zette ik een hoed op en bracht ik ’s morgens huurauto’s naar Middelburg. Met 80 km per uur.”

“Heb met twee broers de zaak overgenomen. Ook nog een transportbedrijf. Maar sinds 18 jaar een B&B. Het goedkope segment. Gedateerd, maar gezellig.”

“Heel de wereld komt binnen. Echt waar. Portugezen, Indiërs, Russen, Iraniërs, Australiërs. Van alles. Zowel toeristen als mensen die hier werkzaam zijn.”

“Veel Belgen ook die vanaf het fietsvoetveer komen. De meesten komen voor strand, zee en frisse lucht. En voor de prachtige fietspaden op Walcheren.”

“M’n broers Jan en Sjaak zijn 74 en 75. Er zijn zo langzamerhand plannen om te stoppen. We hopen in de loop van volgend jaar een oplossing te hebben.”

Dit bericht is geplaatst in Ik Ben Vlissingen. Bookmark de permalink.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.