Amarnath Sansaar

Amarnath Sansaar (47). Single, 1 zoon. Geboren in Zeist. Indiaas-Surinaamse roots. Fietsenmaker en eigenaar Aktie Fiets. Woont sinds 1993 in Vlissingen.

“Het eerste wat opviel was de wind en de zon. Tegen de avond klaart het meestal op, breekt de lucht open. Ongelooflijk. Een bepaalde luchtstroom ofzo.”

“Ik was een klein boefje vroeger. Dacht: dat gaat niet opschieten, het is tijd voor een frisse start. Kwam hier met alleen een tasje kleding en verder niks.”

“Ben meteen gaan werken en een opleiding gaan volgen. Hier in Vlissingen kun je anoniem zijn, maar tegelijkertijd bekend. Je wordt met rust gelaten.”

“Mijn werk is het mooiste wat er is. Het is mijn hobby. Sleutelen. Verkopen. Inkopen. Praatjes maken met mensen. Je bent als fietsenmaker laagdrempelig.”

“Het gaat absoluut goed in de fietsenwereld. Maar door de internetverkoop moet je wel bijschakelen. Daarom ga ik naar een kleiner pand in de Kerkstraat.”

“Dan ga ik me meer richten op reparaties en goedkope stadfietsen. Je zit niet echt in de loop, maar ze kennen me gelukkig al. Voor mij is het ideaal daar.”

Dit bericht is geplaatst in Ik Ben Vlissingen. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *