André Terweijden

ikbenvliss93-terweijdenAndré Terweijden (50). LAT-relatie, 4 kinderen. Geb. Vlissingen. Eigenaar van beveiligingsbedrijf Man Beveiliging (sinds 2001) en sportschool Man Academy.

Hij begon als uitsmijter bij Frapo’s, de Hooizolder en de Cosmo. Zijn bedrijf is nu o.a. actief op landelijke evenementen met meer dan 60.000 bezoekers.

“Ik kreeg toevallig m’n vergunning op 9/11. Per jaar komt er meer werk. De mensen worden angstiger, vertrouwen niemand meer, reageren agressiever.”

“Het gaat er bij beveiliging om dat je kordaat maar lief optreedt. Zeggen wat je doet en doen wat je zegt. Niet dat overdrevene. Er niet omheen draaien.”

“De mentaliteit van Vlissingen dus. Het gemoedelijke. Alle soorten mensen. Ik ben een Vlissinger in plaats van een Zeeuw. Vlissingen heeft wat magisch.”

“Het is jammer dat we niet de hoofdstad van Zeeland zijn. Ik kan niet begrijpen dat de gemeente het voor elkaar heeft gekregen dat we verlies lijden.”

“De warmte, de schoonheid, de kracht. Men heeft hier tijd voor elkaar. Ik voel me ook mooi in deze stad. Het is zoals een muze. Vlissingen geeft energie.”

Dit bericht is geplaatst in Ik Ben Vlissingen. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *