Angela Verdam

Angela Verdam (43). Heeft een samengesteld gezin met vijf zoons. Geboren in Vlissingen. Werkzaam bij Zeeuwse Vastgoed BV, projectontwikkeling. Is daarnaast ook bedrijfsfotograaf.

“Ik heb al veel Vlissingse bedrijven mogen leren kennen. Voor sommige mensen is Vlissingen een klein havenstadje, maar er gebeurt enorm veel. Dat je denkt: hé dat bedrijf is hier ook”.

“Je neemt als het ware een kijkje in de keuken. Het vastleggen van een productieproces bijvoorbeeld. En je gaat om met mensen uit de hele organisatie. Dat is er juist zo boeiend aan.”

“Vlissingen is erg in trek. Dat merken we bij C-Dock en B-Lofts. Van Vlissingers tot mensen uit Zwitserland, Brussel en de Randstad. Permanente woningen, niet alleen voor vakantie.”

“Met veel passie onderzoek ik de mogelijkheid om starterswoningen te realiseren. Die zijn nu amper te krijgen in Vlissingen. Hoe je die zo goedkoop en duurzaam mogelijk kunt bouwen.”

“Als bestuurslid bij de Voedselbank ben ik trots op onze samenleving. Of het nu om grote of kleine bijdragen gaat. We helpen 230 huishoudens. Vele daarvan komen uit Vlissingen.”

“Het zaken doen hier is heel toegankelijk. Ons kent ons. Ik verwacht dat onze stad steeds meer inwoners krijgt. En meer bootjes in de jachthaven. Een enorme positieve ontwikkeling.”

Dit bericht is geplaatst in Ik Ben Vlissingen. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *