Annet Eekman

Annet Eekman (56). Single. 1 zoon. Geboren in Vlissingen. Werkt al dertig jaar als receptioniste/ telefoniste bij Kloosterboer Vlissingen BV. Is daarnaast freelance fotograaf voor De Bode.

“Ben er eigenlijk ingerold. Hartstikke leuk. Je komt overal en maakt van alles mee. Het mooiste vind ik altijd de herdenkingen. Met veteranen uit de Tweede Wereldoorlog. Brok in m’n keel.”

“Kloosterboer is een prachtig bedrijf. Dynamisch. Een mannenwereld. Voel me er helemaal thuis. Het internationale. De haven. Ben er helemaal gek van. Vlissingen is Klein-Rotterdam hè.”

“Ik woon in Lunenburg. Ooit een huurwoning en verwaarloosd. Toen te koop gezet. De wijk is helemaal opgeknapt. Een groene oase. En gezellig. M’n broer en zus wonen in dezelfde straat.”

“Elke dag fiets ik m’n rondje. De sluizen. Uncle Beach. Fantastisch daar. Ik heb wat met de oorlog. Dat zit in de familie. Daarna over de boulevard en zo naar huis. Helemaal blij ben ik dan.”

“Weer of geen weer. Ook in de regen. Je hebt altijd aanspraak. Of net zoals op zaterdag lekker vroeg je nest uit. Dan wordt Vlissingen wakker bij zo’n rondje. Worden de terrassen uitgezet.”

“Vlissingen geeft mij altijd rust. Het geluid van de schepen en de zee. Ik ben hier geboren en getogen en wil uitgestrooid worden op mijn lievelingsplek. Op het uiterste puntje van de Punt.”

Dit bericht is geplaatst in Ik Ben Vlissingen. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.