Atty Elshout

Atty Elshout (71). Samenwonend. Geboren in Zeist. Sinds 1971 in Vlissingen. Oud-directiesecretaresse. Vrijwilliger Leger des Heils Steunpunt Vlissingen .

“Ben geen huisvrouw. Wilde nog wat te doen hebben. Kan hier m’n creativiteit kwijt. Ik combineer de stukken kleding, hang ze op en dat verkoopt goed.”

“Al die schitterende paradijsvogels die hier komen. Dat vind ik gewéldig. Je praat met iedereen. Je drinkt koffie. Het is altijd gezellig hier in de winkel.”

“Ben totaal verzeeuwsd. Wil ook nóóit meer weg. Als ik door de polder fiets en ergens een kerktorentje zie of de horizon, dat is zo eindeloos mooi.”

“Ik woon op het Pablo Picasoplein. Echt Vlissingen. Rumoerig en rommelig. Ik vind die reuring leuk. Jong, oud, arm, rijk, allochtoon en autochtoon.”

“Waar ik me verschrikkelijk aan erger zijn de tegels in de Lange Zelke. Hoe die eruitzien. Of de lift bij de AH-parkeergarage. Te smerig voor woorden.”

“Ik hoop van ganser harte dat de marinierskazerne doorgaat, zodat de stad een flinke boost krijgt. Of gepensioneerden met geld. Laat ze maar komen!”

 

Dit bericht is geplaatst in Ik Ben Vlissingen. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *