Bart Tullenaar

ikbenvliss105-tullenaarBart Tullenaar (54). Getrouwd, 2 dochters. Geb. Bloemendaal. Heeft sinds 1984 een bakkerszaak in de Paul Krugerstraat. Staat bekend als de nachtbakker.

“Het begon met zo nu en dan wat te verkopen aan mensen die uit het café kwamen. Nu heb ik er een nieuw stukje omzet bij, ook door de halalbroodjes.”

“Vooral tijdens de ramadan is het erg druk. Vanuit Goes komen ze zelfs. Leuke gasten. Altijd gezellig. Die nachtactiviteiten zijn voor mij de kers op de taart.”

“Maar het moet natuurlijk geen overlast geven voor de buurt en daarom zet ik vaak op Facebook komische filmpjes waarin ik hen daarover toespreek.”

“Ik werk van 23 tot 12 uur en van 16 tot 18 uur. Slapen doe ik in twee keertjes. Mijn hobby is mountainbiken: over de boule, de duinen en door het bos.”

“Helaas heb ik m’n banketbakker moeten ontslaan. De jongelui vinden de supermarkt gemakkelijker en kopen daar brood. Dat tij kun je niet meer keren.”

“Laatst zei een jongetje bij de tandarts: ja, dat is hem, dat is de nachtbakker. Kijk, dat is toch leuk als je wordt herkend. Dan weet je waarvoor je het doet.”

Dit bericht is geplaatst in Ik Ben Vlissingen. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *