Bastiaan van Doorn

Bastiaan van Doorn (70). Hertrouwd, 9 kinderen. Geboren in Spijkenisse. Oud-marineman. Vanaf 1980 in Vlissingen. Was daarna werkzaam in de weg- en waterbouw. 

“Op mijn 21ste jaar kwam ik in aanraking met Jezus. De kamer veranderde in een hemelse sfeer. Ik kwam onder een douche van liefde. En zo is het almaar gegroeid.”

“De tekst “Ik sta aan de deur” uit het bijbelboek Openbaring heb ik op 40.000 kaarten laten drukken en die huis-aan-huis verspreid door heel de gemeente Vlissingen.”

“We wonen in Merkenburg en lopen élke dag naar de stad. Altijd dezelfde route. Dat is niet zo ver hoor. Je moet in beweging blijven. Vlissingen is een fijne stad daarvoor.”

“Wat wel opvalt is het vele zwerfvuil. Vroeger nam ik altijd een vuilniszak mee. Raapte ik alle rotzooi op die ik tegenkwam. Maar tegenwoordig doe ik dat niet meer.”

“Het belangrijkste voor mij is iedere dag te leven in relatie met Jezus. Ons aardse leven is eindig. Hoe je leeft is bepalend voor waar je de eeuwigheid zult doorbrengen.”

“Ik ben een gelukkig mens. Heb m’n dagelijkse stille tijd als ik bid. En dat ik samen met mijn vrouw Elena mijn dagen mag doorbrengen is een hemels geschenk.”

Dit bericht is geplaatst in Ik Ben Vlissingen. Bookmark de permalink.

Eén reactie op Bastiaan van Doorn

  1. r.zuurveld schreef:

    Halló Bas en Elena,
    Goed stukje hoor en tussen haakjes :je ziet er goed uit,maar geen ijdeltuit worden hoor.
    Groetjes René.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *