Bert Bimmel

Bert Bimmel (59). (Bijna) hertrouwd, 5 kinderen. Opgegroeid in Middelburg. Woont sinds twee jaar in Vlissingen. Van beroep bouwkundige. Makelaar.

“In goede en slechte tijden. Inmiddels is er in Vlissingen weer een redelijke verhouding tussen vraag en aanbod. Ik verkoop zo’n honderd woningen per jaar.”

“Zelf woon ik in de Badhuisstraat. Een representatieve straat. Gemêleerd. Mooie en minder mooie woningen. Wat bedrijven. Wat dienstverlening. Prima.”

“Heel kenmerkend voor Vlissingen is het warme sociale hart dat deze stad heeft. Goede opvang voor dak- en thuislozen. Dat is Vlissingen ten voeten uit.”

“Het bevalt me heel erg goed hier. ’s Avonds even naar de boulevard. De mooiste zonsondergangen van de wereld. Een fenomeen. Om eens wat te noemen.”

“Maar niet alleen dat. De horeca op het Bellamypark. De evenementen. De dynamiek. Open en ruw. Dat ervaar je hier. Dat ligt in de Vlissingse volksaard besloten.”

“Die dingen vind ik heel erg van belang. Dat open karakter wordt buiten Vlissingen zwaar ondergewaardeerd. Ja, ik had hier veel eerder moeten komen wonen.”

Dit bericht is geplaatst in Ik Ben Vlissingen. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *