Bert Dorrestijn

ikbenvliss13-dorrestijn

Bert Dorrestijn. 56 jr. Geb. in Bussum. Vrijgezel. Schildert, maakt muziek, zingt. Woont 25 jr in Vlissingen.

Hij had ‘n zus hier wonen. Vindt Vlissingen een rauwe stad met karakter. “De historie van De Schelde. Het Scheldeterrein alleen al is mooi”.

Hij leeft intens. “Langs het strand wandelen, de schepen die voorbijkomen. Ik zuig het leven op, heb veel contacten en doe veel”.

Bij Ter Reede leert hij de bewoners boetseren. Hij helpt ook bij Emergis in kenniskring Soteria. Verder is hij lid van het collectief Art4Life.

Woont in de Verkuyl Quakkelaarstraat. “Bij de esdoorns. Een van de gezelligste en mooiste straten die er zijn. Een volksbuurtje”.

Het elektriciteitskastje voor z’n huis heeft hij beschilderd met een sjabloon van zijn kat. Het liefst zou ie alle kastjes in de stad willen doen.

Het hoofddoekje is Bert z’n kenmerk. Hij heeft ze in allerlei kleuren. “Ik ben tevreden met wat ik heb en gelukkig dat ik leef”.

Dit bericht is geplaatst in Ik Ben Vlissingen. Bookmark de permalink.

2 reacties op Bert Dorrestijn

  1. marjoleintje schreef:

    hey bert leuk joh en je zegt het zo goed vliss is leuk alleen is er woningnood laat ze die leegstaande winkelpanden maar ombouwen tot studios en voor de rest leuke winkeltjes een bakker een kruidvat een rode pilaren etos wat kledingwinkels en h en m das genoeg we zijn geen rotterdam of antwerpen enzovoort we zijn een leuke kleine toeristenplaats en daar moeten we aan werken niet voor elk wat wils da kan niet he?maar wel leuke eettentjes en genoeg te winkelen voor de vlissinger en de toerist voor de rest gaan we wel naar de GROTE stad hihi ik hou van VLISS

  2. Corry Ketelaar schreef:

    Je bent goed bezig Bert! Was vriendin/NM collega van je zus Els. Zou graag eens weten hoe het met Els gaat?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *