Betinho de Voogd

Betinho de Voogd (49). “Ik heb een Braziliaanse moeder”. Geboren in Buurmalsen (G). Woont vanaf 1992 in West-Souburg. Een van de drie eigenaren van rijschool ‘Rijbewijsteam’.

“Gemiddeld heeft men tussen de 25 en 40 lessen nodig om te slagen. Het rijden is intensiever en complexer geworden. Zo is gebruik van een GPS nu ook een verplicht onderdeel.”

“De lastigste plek in Vlissingen is bij de parkeergarage op het Spui. Smal wegdek. Auto’s, fietsers en voetgangers die linksaf slaan. En dan nog haaientanden en die vreselijke keien.”

“Rotondes zijn ook lastig voor de kandidaten. Kijk hier bij Baskensburg of die grote bij de Gamma. Van alle kanten komt er verkeer. Het is de laatste jaren veel drukker geworden.”

“Sinds een jaar zitten we op deze locatie. Zichtbaarder dan eerst. Meer klanten. Ik mag graag ondernemen binnen Vlissingen. Betrokkenheid met lokale ondernemers is belangrijk.”

“Verder ben ik actief als zwemcoach in het Vrijburgbad. Mijn dochter zwemt op NK-niveau. Met onze vereniging ‘De Zeeuwse Kust’ spelen we een grote rol in de Zeeuwse zwemwereld.”

“De boulevard is uiteraard dé eyecatcher van Vlissingen. De enige zuiderboulevard van Nederland. Ons kroonjuweel. Er gaat zowat geen dag voorbij of ik rij er met een cursist over.”

Dit bericht is geplaatst in Ik Ben Vlissingen. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *