Betty van den Berg

Betty van den Berg (52). Alleenwonend. Geboren in Ouddorp. Is groepsleider scheepsbouw bij Damen Yaughting. De superjachten. Woont om die reden vanaf 2006 in Vlissingen.

“Ben met mijn hond Blend ook actief bij de Delta Reddingshondengroep. Het zoeken naar vermiste mensen. Ook landelijke zoekacties. Twee keer per jaar trainen in het Nollebos.”

“Daar is een combi van water, open veld, riet, dichtbegroeid bos en heel veel geuren van mensen. Je speelt als het ware verstoppertje met de hond. Ook het strand is heel geschikt.”

“Zelf hou ik alleen van het strand in de herfst en winter. De stormen. De kou. ‘s Zomers kom ik er nooit. Zonde van mijn tijd om daar te gaan liggen. Honden zijn dan ook verboden.”

“Duiken bij Duikteam Zeeland is een andere hobby. Een perfecte duikplek is het wrak van de Spyros Armenakis. Dat is het Griekse schip dat in 1964 vóór de boulevard is gezonken.”

“De combinatie van havens, strand en stad dicht bij elkaar, maakt dat ik Vlissingen een geweldige stad vind. Mijn vriend komt binnenkort hier ook wonen. Dus ik hoef niet meer weg.”

“Elke dag lekker op mijn fietsje langs de nieuwe haven naar mijn werk. Het klinkt misschien raar, maar Vlissingen is een stad waarin gewoon alles aanwezig is waar ik mee bezig ben.”

Dit bericht is geplaatst in Ik ben Vlissingen. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *