Carina Dumais

ikbenvliss115-carinaCarina Dumais (63). Getrouwd, 1 dochter. Geboren in Den Haag. “Artistiekeling”. Kwam in 1998 voor de liefde naar Vlissingen. Met de trein. In november.

“Het werd steeds donkerder en grauwer. Ik kreeg het gevoel alsof ik aan de andere kant van de wereld terechtkwam. Dat was m’n eerste gedachtegang.”

“Iets wat ik nog nooit had gezien waren de luchten. Elk stukje hemel heeft een carrousel van licht. De weerspiegeling. Dat Zeeuwse licht bestaat echt.”

“Ik heb aan de mensen moeten wennen en de mensen aan mij. Van arbeider tot advocaat. Volksmensen die weten wie ze zijn. Bescheiden en introvert.”

“Vlissingen is een uitdaging omdat er altijd geklaagd wordt. Ik doe net zo hard mee hoor. Om het leven in deze stad neer te zetten vraagt creativiteit.”

“Voor kinderen is het fantasisch om hier op te groeien. Veel speelruimte. De historie. De schepen. De rauwigheid. Dat is echt de charme van Vlissingen.”

“Voorlopig blijf ik hier. Met m’n camera in de aanslag. Ik kwam op gierende gympen Vlissingen binnen en rijd nu op gierende banden de bochten om.”

Dit bericht is geplaatst in Ik Ben Vlissingen. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *