Carla Kesteloo

ikbenvliss77-kestelooCarla Kesteloo (62). LAT. Geb. Vlissingen. Oud-docent en oud-manager op het Scheldemondcollege. Nu fotograaf, beeldend kunstenaar en trainer.

“Coaching in BeeldDenken. Om zo tot oplossingen te komen. Met tekeningen van het strand bijvoorbeeld. Als metafoor van iemands organisatie.”

Ook fotografeerde ze hónderden kwallen. “Lopend langs de vloedlijn dacht ik: hee, wat zijn ze fantastisch. De gelaagdheid. De kleur. De diversiteit.”

“Het bijzondere uit het alledaagse halen. Dat wil ik ook aan andere mensen laten zien. In die transparante kwallen zag ik associaties naar het leven.”

“Ik ben op het strand opgevoed. We gingen altijd met de hele familie naar ons daghuisje bij Dishoek. Daar heb ik nu een slaaphuisje van laten maken.”

“ ‘s Ochtends meteen met je voetjes in het zand. De wuivende duinen. Een fazantenechtpaar. Het ver kunnen kijken. Ik hou zó van de weidsheid.”

En voorál de vrijheid. Aan de voor- en de achterkant. Ik zou echt niet zonder kunnen. Op vakantie in de zomer? Nee joh, het is dan geweldig hier hè.”

Dit bericht is geplaatst in Ik Ben Vlissingen. Bookmark de permalink.

2 reacties op Carla Kesteloo

  1. Karin schreef:

    Hoi Carla,
    Op vakantie in Zeeuws Vlaanderen gingen mijn gedachten terug naar mijn Scheldemondjaren. Ik dacht: “Ik ga eens wat namen googelen!” Jouw naam was een van de eersten. Mijn jaren aan de Hogeweg blijken nu een hele belangrijke en stevige basis te zijn voor mijn onderwijs carrière. Jij hebt het onderwijs vaarwel gezegd, las ik. Natuurlijk denk ik ook aan Mieke. Volgens mij waren jullie vriendinnen. Sta je op de foto voor jouw/jullie huis?? Ik ben er een keer geweest, een droomplek in mijn ogen. Nu geef je mensen “het recht” om te beelddenken: geweldig!! Ik werk hier veel mee in mijn dramalessen.
    Dit was even een berichtje vanuit the memorylane van Karin

  2. Wim van Drongelen schreef:

    Grappig … Ik zag net je reactie op de Frans Naerebout Facebook page. Ik had net een soortgelijk verhaal aan mijn vrouw verteld… Ik heb niet veel in NL gewoond of gewerkt. Nu al 29 jr in VS. groeten, Wim

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *