Christiaan Sauer

ikbenvliss92-sauerChistiaan Sauer (33). Single. Geb. Vlissingen. Postbezorger NL Post. Ca. 900 adressen per dag. “Lichamelijk werk. Veel buiten. Veel aanspraak. Gezellig.”

“Bijna alleen nog maar zakelijke post. En merkbaar minder tijdschriften dan eerst. Behálve de Donald Duck. Die blijft steady. Gewoon leuk om te zien.”

In z’n vrije tijd fotografeert hij veel. Meestal in Vlissingen. En ook is ie lid van Duikteam Zeeland. “Waar je ook duikt, het is een heerlijke relaxte hobby.”

“Bij Westkapelle liggen nog veel oorlogsrestanten op de bodem. Deze zomer wil ik duiken bij Dishoek. Daar schijnt een groot anemonenveld te zitten.”

De Oranjedijk vindt hij de gezelligste plek van Vlissingen. “Elke middag lopen we daar met een vaste groep. En de honden kunnen er heel fijn spelen.”

“Wat me opvalt is dat een heleboel mensen een mening hebben als er winkels verdwijnen, maar je hoort ze niet als daar wat voor in de plaats komt.”

“Ik vind dat er moeite wordt gedaan om de stad aantrekkelijker te maken. Je moet kijken naar wat goed gaat in plaats van in het negatieve te blijven.”

Dit bericht is geplaatst in Ik Ben Vlissingen. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *