Cindy Kooij

Cindy Kooij (43). Single, 1 dochter. ZZP’er. Haar bedrijf heet INZEE Events: het organiseren en produceren van allerlei evenementen. Geboren in Vlissingen.

“In Paauwenburg. Veel kinderen. Verschillende lagen van de bevolking. Speeltuin Lammerenburg. Korfballen bij Seolto. Heb een heel prettige jeugd gehad.” 

“In de buurt was ook het internaat van de zeevaartschool. Daar fietsten we altijd langs. Er gebeurde altijd wat. En rond de kersttijd mooi versierde ramen.”

“Mijn vader zat op de sleepvaart. Mijn opa was vuurtorenwachter in Breskens. Van hen heb ik de vrijheidsdrang en interesse voor de wereld meegekregen.”

“Ik heb veel gereisd en in Australië, Dublin en Amsterdam gewoond. Maar als ik dan weer terug ben, vind ik Vlissingen toch de mooiste plek op aarde.”

“Heb een bepaalde onrust in mijn lijf. Ik ga elke dag naar het strand en door het Nollebos. De zee is altijd anders. Bij de zee vind ik rust. De zee troost me.”

“Vlissingen is een havenstad. Vanaf hier kun je de hele wereld rondtrekken. Dat geeft een enorm vrijheidsgevoel. In Vlissingen kan ik zijn wie ik wil zijn.”

Dit bericht is geplaatst in Ik Ben Vlissingen. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *