Coby Kuzee

Coby Kuzee (63). Getrouwd, 1 dochter. Geboren in Wolphaartsdijk. Woont sinds 1974 in Vlissingen. Vanaf 1992 werkzaam bij de Belgische Loodsensociëteit.

“De zaak is 24/7 geopend. In het verleden kon iedereen hier ’s nachts terecht als de andere cafés sloten. Nu mogen alleen Belgische loodsen naar binnen.”

“De meeste loodsen worden trouwens meteen met een taxi terug naar Antwerpen gebracht. Vroeger bleven ze in Vlissingen totdat ze een schip terug hadden.”

“Op het terras en in het restaurant werken bevalt me. Het valt de laatste jaren wel op dat de mensen steeds ongeduldiger worden. Waar hun bestelling blijft.”

“En de mobiele telefoons hè. Dan komen ze eten en dan zitten ze allebei op hun telefoon. Ik vraag wel eens voor de grap of ze met elkaar aan het appen zijn.”

“Het uitzicht hier is natuurlijk prachtig. Het zou mooi zijn als de boulevard een beetje gemoderniseerd wordt, zoals de smalle trapjes bij de helling naar Michiel.”

“We wonen in een leuke toeristenstad. De mensen zeggen dat ze Vlissingen heel gezellig vinden. Veel terrasjes. Afgelopen zomer was natuurlijk helemaal top.”

Dit bericht is geplaatst in Ik Ben Vlissingen. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.