Conny Seijbel

ikbenvliss127-seijbelConny Seijbel (63). Getrouwd, 3 zoons. Zeemansdochter. Beleidsmedewerker Scalda. Geboren in Vlissingen. “Altijd hier gewoond. En weggaan zal ik nooit doen.”

“Vlissingen is stoer. Doe maar gewoon, weet je wel. En daar hou ik van. Privé zijn we eigenlijk altijd met Vlissingen bezig. In zeer veel hoedanigheden.”

“Binnenkort verhuizen we naar het Scheldekwartier. Echt hartje Vlissingen. Hoe meer mensen daar wonen des te beter. Een enorme boost voor de stad.”

“Het lijkt me echt top daar. Vanwege de levendigheid en het feit dat je alle kanten op kunt: de groene boulevard, de keersluis, het kanaal, de binnenstad.”

“In de stad heb je een mix: ouderen, jongeren, studenten, gezinnen. Die zorgen voor een reële afspiegeling van de samenleving. En dat is belangrijk.”

“Vlissingen is niet alleen het rondje boulevard, maar bijvoorbeeld ook friet bij Meijers. Ja, hoe simpel kan het zijn. Het heeft alles te maken met gevoel.”

“Ondanks de barre jaren die Vlissingen nog tegemoet gaat moet je de positieve ontwikkelingen benadrukken. En die zíjn er ook. Je verzint ze niet.”

Dit bericht is geplaatst in Ik Ben Vlissingen. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *