Corine Lokker

Corine Lokker (53). Getrouwd, 2 dochters. Geboren in Voorburg. Oud-eigenares café Fun Pub. Startte twaalf jaar geleden samen met haar man Repair Service.

“Een uit de hand gelopen hobby. Begonnen met reparaties van smartphones. Nu veel drones. Wel zo’n dertig per week. We hebben klanten uit heel Nederland.”

“Mijn kennismaking met Vlissingen was de boulevard. Cliché maar waar. Ik hou van de zee. Dan trouw je met een Zeeuw en dan ga je in Vlissingen wonen.”

“Ik heb me nooit verveeld hier. Te druk gehad met werken. Je voedt je kinderen op en het leven leidt zichzelf. En het is altijd goed om aan de kust te zijn.” 

“Zou Zeeland niet uit willen. Hier ondernemer zijn is een uitdaging. Het is nooit hetzelfde. Kijk, ik vind wel dat de gemeente wat meer zou kunnen doen.”

“Met het parkeerbeleid bijvoorbeeld wordt het ons moeilijk gemaakt. Als dat wordt versoepeld, dan zullen er veel meer mensen naar Vlissingen komen.” 

“Welke klant ik me het best herinner? Paskal Jakobsen. Op het moment dat hij binnenkwam speelde ‘Aan de Kust’ op de radio. Ik zei: jeetje wat een timing.” 

Dit bericht is geplaatst in Ik Ben Vlissingen. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *