Corné Karman

Corné Karman (39). Getrouwd, 2 kinderen. Geboren in Middelburg. Woont in Oost-Souburg. Timmerman/aannemer. Heeft sinds 2006 een eigen bouwbedrijf in Oost-Souburg.

“Mijn vader was ook timmerman. Het was al snel duidelijk dat de bouwopleiding het best bij mij paste. Het maken van mooie dingen met je handen. Daar gaat het bij mij om”. 

“Mijn hoofdmoot is particuliere klanten op Walcheren. Het lastigste is om te plannen. Nee verkopen is moeilijk. Je bent veel tijd kwijt aan het aannemen en opnemen van het werk.”

“Vlissingen is voor mij strand en zee. Mijn hobby’s liggen ook daar. Varen met mijn bootje. Een potje strandvoetbal. Erg jammer dat kitesurfen niet meer mag op de boulevard.”

“Daarvoor ga ik nu naar Zoutelande, Domburg of Vrouwenpolder. Die vrijheid die je dan voelt. Naast veel Zeeuwen komen daar ook altijd veel kitesurfers uit België en Duitsland.” 

“Wat de binnenstad betreft: zonde dat die niet meer is wat hij was. Vroeger ging je sneller naar de stad om kleren te kopen. Nu zijn er voor mij hoogstens twee geschikte winkels.” 

“Het Bellamypark vind ik daarentegen wel bruisend en gezellig. Ook de festiviteiten daar. En uiteindelijk kom ik altijd terug op de zee. Daarom zal ik nooit weggaan uit Vlissingen.” 

Dit bericht is geplaatst in Ik Ben Vlissingen. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *