Daivy Beerens

Daivy Beerens (36). Getrouwd, 1 zoon. Geboren in Vlissingen. Groot-majoor bij defensie. Deed meerdere missies ter land, ter zee en in de lucht. Is in meer dan negentig landen geweest.

“De wereld zit vol met geweld en vreselijke dingen. Maar in Vlissingen kom ik altijd thuis. Een geweldige plek. Elke keer realiseer je je maar weer hoe goed we het in dit land hebben.”

“Rust. Ruimte. Vrijheid. Ben aan de Singel opgegroeid. Zat op de Sint Jozefschool. Ons huis is de oude drogisterij van Augustijn. In die omgeving speelt mijn hele leven hier zich al af.”

“Ik doe ook nog een beetje in vastgoed. Alleen in Vlissingen. Bijvoorbeeld het oude gebouw van Radio Holland bij de sluizen. Zou daar het liefst gaan wonen, maar dat mag helaas niet.”

“Ik ben pro bouwen. Met vakantieparken heb ik niks, maar ik ben wel voor een hoog hotel Britannia. En van die Zeelandtoren mogen er van mij wel drie komen. Bouw lekker de lucht in.”

“Er is altijd commentaar op Vlissingen en de Vlissingers. Totdat ze er een in hun team hebben. Vaak harde werkers die van hun hart geen moordkuil maken. Dan zijn ze positief verrast.”

“Vorig jaar waaide de gevel van ons huis. Dan denk je: ach, waar heb je het eigenlijk over. Straks zit ik weer in oorlogsgebied in het Midden-Oosten. Daar maak je ergere dingen mee.”

Dit bericht is geplaatst in Ik Ben Vlissingen. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *