Danielle Kaijser-Prins

ikbenvliss91-prinsDanielle Kaijser-Prins (46). “Gepromoveerd van prins naar keizer.” Getrouwd, 2 kinderen. Geb. Vlissingen. ls de vierde generatie die bij Prins Glas werkt.

“Men zegt wel: als je eenmaal in deze branche zit kom je er niet meer uit. Bij gebouwen valt m’n oog altijd op de figuurglassoorten die er gebruikt zijn.”

Grote projecten van Prins Glas in Vlissingen waren het MuZeeum en de woontorens op de boulevard. En in Middelburg de abdij en het stadskantoor.

Ze wonen in een jugendstilhuis aan de Koudekerkseweg, een rijksmonument. Bijna alles is nog origineel: de plafonds, de tegels, de glas-in-loodramen.

“Weet je wat ik jammer vind? Dat de oude boot er niet meer is. We gingen vaak naar Knokke. Dagje buitenland. Dat mondaine. De auto’s. De kleding.”

Vroeger liep Danielle veel modeshows in Vlissingen. “Heel fijn dat er ook dit jaar weer een mode-event plaatsvindt in de St.Jacobskerk. Echt heel goed.”

“Vlissingen is vrijheid voor mij. Dat je van je af kunt kijken naar de zee. Weg van de drukte. Overzichtelijk. Alles lekker dichtbij. Ja, het blijft trekken.”

Dit bericht is geplaatst in Ik Ben Vlissingen. Bookmark de permalink.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.