Davor Corbijn

Davor Corbijn (45). Samenwonend. “750 kinderen”. Geboren in Vlissingen. Werkte in de (internationale) hotelwereld. Mede-eigenaar van APV Housing. ‘Accomodations and more’. 

“Met name buitenlandse studenten. 31 verschillende nationaliteiten. De meesten wonen in een kamer of studio op ‘Campus de Ruyter’ in een verbouwde vleugel van het ADRZ.” 

“Een zelfbedacht concept met allerlei faciliteiten zoals een fitnessruimte en een bioscoop. Ook organiseren we van alles daar buiten. Sinterklaas. Kerst. Doktersbezoek. Vervoer. ”

“In de stad hebben we eveneens studenten gehuisvest. Maar het centrum mist helaas een studentenkroeg en plekken waar ze overdag terecht kunnen om met elkaar te werken.”

“Zelf ben ik weer teruggekomen naar Vlissingen. Ondanks dat ik het druk had in Londen en Den Haag voelde ik me wel eens eenzaam. Hier zijn mijn roots. Hier voel ik me thuis.”

“In de toekomst willen we uitbreiden naar Middelburg. Op een steenworp afstand van Vlissingen. Voor internationale studenten is dat een endje van niks. Die fietsen heen en weer.”

“Heb een grote passie voor het werk. Mijn ervaring met 5-sterrenhotels helpt. Hele leuke dingen. Iedereen tevreden. Dat maakt mijn dag goed. Het gaat niet alleen om de centjes.”  

Dit bericht is geplaatst in Ik Ben Vlissingen. Bookmark de permalink.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.