Dennis Castel

Dennis Castel (34). Single. Geboren in Terneuzen. Kwam in 2010 in Vlissingen wonen. Is eigenaar van reclamebureau ZeeuwsOnline en voorzitter van stichting IN Vlissingen Promotie.

“Het pure, het recht door zee zijn en de enorme doe-mentaliteit spreekt me aan. We zijn van oorsprong natuurlijk een arbeidersstad. De Vlissingers gaan nooit bij de pakken neerzitten.”

“Ik ben ook secretaris van Rescue Vlissingen. Zo blij dat het deze zomer weer plaatsvindt. Een prachtig Vlissings evenement voor gezinnen en kinderen. Zonder dat het iets hoeft te kosten.”

“Het meeste unieke is de boulevard met z’n scheepvaart. Een cliché natuurlijk. Maar m’n oud-collega’s in Amsterdam dachten echt dat ik de langsvarende schepen erin gephotoshopt had.”

“Ben een enorme workaholic. Het voelt niet als werk, dus ik ben bijna hele dagen op mijn kantoor in Dockwize. Groeimogelijkheden. Waarom zou je weggaan als alles hier aanwezig is?”

“Daarom heb ik stichting IN Vlissingen Promotie opgezet. Om Vlissingen beter op de kaart te zetten en samenwerking te beogen. Daarnaast om de trots onder de bewoners te bevorderen.”

“Geef Vlissingen nog vijf jaar en dan voorspel ik dat we net zo’n mondaine badplaats als Domburg worden. Maar dan wel met het rauwe, industriële randje waar onze stad om bekend staat.”

Dit bericht is geplaatst in Ik Ben Vlissingen. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *