Dita Daalmeijer-Kuilder

Dita Daalmeijer-Kuilder (52). Getrouwd. Geboren in Dordrecht. Van beroep vervoerskundige. Sinds twee jaar eigenaar van twee vakantieappartementen op de boulevard.

“Heb meer dan twintig jaar in Frankrijk gewoond en gewerkt als internationaal projectmanager. Het meeste werk deed ik vanuit huis. En daarnaast moest ik ook reizen.”

“Na Frankrijk hadden we geen zin in de Randstad. M’n man kende Vlissingen van de zeevaartschool en heeft me stiekem hierheen gelokt. Aanvankelijk voor een pied-à-terre.”

“Eerst een maand in een huisje op de camping. Het was de mooiste maart ooit. Toen besloten we hier te blijven. Ik heb al honderd keer gedacht: ik ga hier nooit meer weg.” 

“Altijd zulke mooie luchten hier. Ik loop iedere dag met m’n hond over het strand. Dan kom je veel mensen tegen. Verder ben ik lid geworden van Ons Genoegen. Altsax.”

“Zo creëer je automatisch netwerkjes. Als je met iets bezig bent, dan praat je daarover met iemand. Die kent ook weer iemand. Zo help je elkaar. Dat is het mooie van Vlissingen.”

“O ja, we hebben ook nog een soort burendingetje. Er zijn hier op het rijtje mensen die er al dertig jaar wonen maar die hun naaste buren niet kenden. Nu wel. Dat is toch leuk?”

Dit bericht is geplaatst in Ik Ben Vlissingen. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *