Eddy van Dijke

ikbenvliss104-vandijkeEddy van Dijke (68). LAT-relatie. Geboren in Middelburg. “Dat kun je eigenlijk niet opschrijven, maar ja het zal moeten.” Electrical supervisor in met name de offshore.

“Ik heb veel gezien en over de gehele wereld gezeten. Dan besef je pas hoe mooi we het hebben. Je komt toch altijd terug naar Vlissingen. Die zee trekt.”

“Laatst kwam ik vanuit Porto de stad weer binnen. Nou, óveral in Vlissingen was wel wat te doen. Het gonsde van de activiteiten. ‘t Overviel me gewoon.”

“Dat ze nu het Badstrand uitgebreid hebben met een plankier en terras vind ik een prachtplan. En Panta Rhei is heel mooi geworden. Een hele aanwinst.”

“Ik begon ooit als vakantiekracht in hotel Britannia. Een gouwe tijd voor zo’n jong gastje. Moet je nagaan in wat voor redelijk luxe gebeuren je dan komt.”

“Maar de overgebleven erwtjes, worteltjes en gebakken aardappelen werden gewoon weer opgediend hoor. Opgewarmd en in een schoon schaaltje.”

“In grote lijnen ben ik heel m’n leven in de Vlissingse horeca blijven komen. En nog steeds. Zonder alcoholist te worden. Sociaal hè. Voor de gezelligheid.”

Dit bericht is geplaatst in Ik Ben Vlissingen. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *