Edwin de Hond

Edwin de Hond (46). Gehuwd, 1 zoon. Geboren in Vlissingen. Eigenaar installatiebedrijf. “Directeur vin’k ook zo wat. Heb altijd werkschoenen aan.”

“Vroeger heette je loodgieter. Maar dat klinkt nie meer eej. Heb m’n vader opgevolgd. Moest wel. Anders kreeg ik klappen. Geintje, vond het altijd al interessant.”

“Renovatiewerk, daken, sanitair, verwarming. Altijd druk. Nee, 80 uur per week werk ik niet meer hoor. Dat hou je niet vol. Dan ga je tegen de vlakte.”

“Ik doe veel aan kitesurfen, wakeboarden, parapente. Op de Westerschelde. Van Vlissingen tot Zoutelande. Daar doen we het natuurlijk voor.”

“Wat verder bevalt? Mag ik daarop terugkomen? Poeh, wat zal ik zeggen. Het is niet zo dat ik in de stad ga lopen. Ja m’n wérk bind me aan Vlissingen.”

“Helaas is er een groot tekort aan vaklui. Die jonge gasten willen geen vuile handen meer halen, hebben geen ervaring. Ze zitten liever achter de computer.”

“En dan ook nog wat positiefs zeker? We hebben hier de meeste zonuren. Kijk daar staan m’n speeltjes. Ik hoef ze alleen maar het water in te schuiven.”

Dit bericht is geplaatst in Ik Ben Vlissingen. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *