Ellen Gellman

ikbenvliss71-gellmanEllen Gellman (56). Getrouwd. Geb.Vlissingen. Ambtenaar bij de gemeente Vlissingen. Werkte van 1991-2014 als bedrijfsleidster bij De Piek.

Ze zit nu bij Veiligheid & Handhaving –een wereld van verschil met haar vroegere werk- waar ze de kantoortaal en bijbehorende etiquettes moest aanleren.

“Ik heb het programma voor de BOA’s aangepakt. Nu ben ik cöordinator daarvan en dankzij de aardige collega’s heb ik het redelijk naar m’n zin.”

Ellen weet eigenlijk niet goed wat ze van Vlissingen moet denken. “Ik hou van dat ongepolijste, van ons industriële erfgoed, van de haven en de zee…

…maar ik word ook droef van alles wat misgaat. Let je effe niet op, is er weer wat verdwenen of er staat een 13-in-een-dozijn-ding voor in de plaats. ”

“De Cultuurwerf vind ik de doodsteek voor de cultuur. Alles onder één paraplu en maar één persoon die het voor het zeggen heeft, is niet goed.”

“Door het wegvallen van subsidies komen er wel weer nieuwe ideeën en initiatieven. Geef ze de ruimte zou ik zeggen. Dat is goed voor Vlissingen.”

Dit bericht is geplaatst in Ik Ben Vlissingen. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.