Ellie Zoeter

Ellie Zoeter (49). Single. Geboren in Vlissingen. Treinconducteur. Standplaats Vlissingen heeft de laatste twee jaar de hoogste score behaald qua klantvriendelijkheid. 

“Er zijn natuurlijk niet veel stations die zo excentrisch liggen als dat van Vlissingen. Maar het parkeren is gratis. Je stapt bij zee uit en je kunt meteen een visje kopen.”

“De trein Vlissingen-Amsterdam is een pittig lijntje. Iedereen denkt: het is maar Zeeland. Alle NS’ers kennen de problemen hier. Veel zwartrijders. Veel verbale agressie.”

“In Nederland springen er per jaar zo’n driehonderd mensen voor de trein. Als conducteur moet je proberen niks te zien en te horen. ’t Klinkt hard, maar zo is het wel.”

“Je maakt elke dag wat mee. Als ik thuiskom ben ik alles weer vergeten. Ben een echte Vlissingse. Honderd procent. Iemand waarvoor Middelburg niet hoeft zeg maar.”

“Wel vind ik dat het tijd wordt dat Vlissingen nieuwe bestrating krijgt. Overal hobbels. Zeker als je fietst. En stoeptegels die uit elkaar liggen of met spleten ertussen.” 

“Ik hou van de natuur. Het schelpenpaadje onder aan de duinen. Perfect voor watervogels en vlinders. En de honden in Vlissingen mogen op veel plekken los. Super.”

Dit bericht is geplaatst in Ik Ben Vlissingen. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *