Fabienne Thorn

Fabienne Thorn (27). Single. Geboren in Vlissingen. Net afgestudeerd als event manager. Werkt voorlopig als verkoopmedewerkster bij Omoda. Woont sinds kort weer bij haar moeder.

“Na vier jaar Breda verlangde ik weer naar Vlissingen. Vooral in de zomer. Lekker in de achtertuin. Op de boulevard kom ik bijna nooit. Rondje met de scooter. Ben geen strandmens.”

“Lekker wandelen met de hond op de Groene Boulevard. En ook al zie je steeds meer toeristen, je hebt altijd bekenden om je heen. Gezellige babbeltjes. De down to earth-mentaliteit.”

“Zelf ben ik eigenlijk introvert en bedeesd. Maar in maart ben ik finalist van Miss Beauty of Zeeland. Mijn boodschap: de buitenkant is hoe je eruitziet, de binnenkant hoe je echt bent.”

“Een van de redenen dat ik meedoe aan de verkiezing is dat je mensen kunt inspireren. Doe je niet anders voor, maar wees trots op jezelf. Knapheid zit in de energie die je uitdraagt.”

“Stapels kleding en schoenen zijn niet nodig. Ben zelf aan het ontspullen. De schoenkeuze van de gemiddelde Vlissinger? Ik zou zeggen: veilig en comfortabel. Geen stilettohakken.”

“Bij veel mensen van buiten is Vlissingen nog steeds het ondergeschoven kindje. Gek toch? Als je nu op zaterdag door de stad loopt, is het weer net zo gezellig en druk als vroeger.”

Dit bericht is geplaatst in Ik Ben Vlissingen. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.