Felix Antheunisse

Felix Antheunisse (49). Single. Geboren in Vlissingen. Woont in Ritthem. Werkt als ondersteunend begeleider bij een zorgboerderij in Schore. Geeft ook de bloemen in de binnenstad water.

“Dat kwam gewoon op m’n pad. Dat doe’k voor de Vlissingse Ondernemers Centrale. Al twaalf jaar. Drie of vier keer per week. Alleen de bloemenbaskets. Vin’k gewoon leuk om te doen.”

“Herinneringen aan Vlissingen? Speelstad vooral. Daar ben’k heel m’n jeugd naartoe geweest. Net zoals naar het Buut, het buurthuis toen in de Beatrixlaan. Daar heb ik leren fotograferen.”

“Heb als kind veel staan kijken bij de sloop. Het Van Dishoeckhuis. Het oude postkantoor. Tuinstad. Heb net een foto gemaakt van het nieuwe Ravesteynplein. Dat is mooi geworden hoor.”

“Ook het Scheldekwartier en de nieuwe kades. Mijn grootvader heeft veertig jaar op de Scheldekraan gewerkt. Ik voel me altijd trots als ik daar langsrijd. Ik hou gewoon van Vlissingen.”

“Ritthem is lekker rustig. Daar woon ik met m’n twee raskatten. Een gemoedelijk dorp waar iedereen elkaar groet. En natuurlijk vlakbij de zeedijk en het water. Dat vind ik erg belangrijk.”

“Vooral bij storm ben ik vaak te vinden op de boulevard. Bij springtij doe’k m’n laarzen aan en dan ga ik zo door de tunnel onder Michiel door. Ik voel me hier altijd vrij en dat is heerlijk.”

Dit bericht is geplaatst in Ik ben Vlissingen. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.