Ferdi de Ruijter

Ferdi de Ruijter (39). Getrouwd. Geboren in Vlissingen. Eigenaar van Dierenvriend.NL. Een website en een dierenwinkel. Met eigen merk brokjes en allerlei toebehoren voor huisdieren.

“Mijn man heeft een hondenservice. Kinderopvang voor honden zeg maar. We hebben een eigen omheind speelterrein in Lewedorp. Ophalen en thuisbrengen. Vijf dagen in de week.”

“Ik ben acht keer verhuisd in Zeeland. Sinds een jaar wonen we weer in Vlissingen. Mijn thuishaven hè. Je kent hier natuurlijk ook veel mensen. Ik ben echt zo welkom ontvangen.”

“Ons huis is nieuwbouw. In het Scheldekwartier. Heel divers qua bewoners. Jonge gezinnen. Maar ook ouderen. En alles is heel dichtbij. Een minuut lopen en ik ben al in de winkel.”

“Veel honden- en kattenbezitters in het centrum komen nu bij mij. Ook andere ondernemers. Ik hoor veel. Op deze manier leer je elkaar sneller kennen en weet je wat hier speelt.”

“Na het ROC heb ik in Brussel en Parijs stage gelopen. Management en directie. Ik stond er alleen voor. Alles was nieuw. Wat ik daar heb geleerd komt nu allemaal samen in de zaak.”

“In de toekomst wil ik ook uitbreiden naar andere steden. Maar dat is nog drie bruggen te ver. Het gaat erom dat je plezier hebt in wat je doet. Vlissingen is daarvoor een perfecte basis.”

Dit bericht is geplaatst in Ik ben Vlissingen. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *