Firi den Hoedt

Firi den Hoedt (78). “Driemaal met volle overtuiging getrouwd en met nog meer overtuiging gescheiden”. 2 zoons. Geboren in Rotterdam. Sinds ’63 in Vlissingen. Vormgever.

“Ik was uitgeefster van o.a. het Paauwenburgkrantje. Werkte in de jaren tachtig ook voor De Stem. Festivals afgaan. Heel de dag onder de pannen. En dan nog uren in de doka.” 

“Op een gegeven moment moet je beslissen dat je ermee stopt. In het begin viel ik wel in een flink gat. Dan ging ik met de hond naar het strand. Helaas is hij overleden.”

“Ik zit thuis meestal achter m’n computer. Zit veel op Facebook enzo. Met m’n smartphone kan ik eigenlijk alleen maar bellen. Ik ben ‘blond geboren’ zeg maar, hahaha.”

“Zo weet ik nu ook pas dat je regelmatig met je auto moet rijden, omdat hij anders niet meer start. Meestal fiets ik. Bij mooi weer althans. Biggekerke. Boulevard. Terrasje.”

“Gewoon een beetje aankeutelen. Op z’n tijd op vakantie gaan. O ja, over Vlissingen moet ik natuurlijk ook iets zeggen. Nou, het is heerlijk wonen hier in Paauwenburg.”

“Bij het winkelcentrum. Twee supermarkten, het Kruidvat, bakker, groenteboer, bloemenwinkel én een goede slijter. Meer heeft een mens toch niet nodig? Ik zit op rozen.”

Dit bericht is geplaatst in Ik Ben Vlissingen. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *