Flip Feij

ikbenvliss78-flipFlip Feij (66). Getrouwd, 2 dochters. Geb.Vlissingen. Journalist. Eerste baas van Omroep Zeeland. “De oprichting daarvan was de kroon op m’n werk.”

Daarvóór zat hij in Hilversum. “Het liefst denk ik terug aan de uitzendingen die moesten worden omgegooid in verband met onverwachte actualiteiten.”

Recente wapenfeiten: hij introduceerde Andreas Oosthoek bij een landelijke uitgeverij en hielp Arjen Fortuin bij diens biografie over Geert van Oorschot.

Verder is Flip een actief gebruiker van social media zoals Twitter en Facebook. Daarop bericht hij over politiek, muziek, Vlissingse zaken en “andere landen”.

“Naar Vlissingen kijk ik met de ogen van een vreemdeling. Dan zie je veel kansen en verbetermogelijkheden zoals winkeluitstallingen en lettergebruik.”

“Het duurt zo lang voordat iemand met invloed ziet dat de stad compacter moet i.p.v. groter en grootser. Vlissingen mag alleen groeien in kwaliteit.”

“Ik ben altijd heel blij als het een dag windstil is. In m’n eigen leven is er sprake van luwte. En die bevalt erg goed. Hashtag heledagen zeg maar.”

Dit bericht is geplaatst in Ik Ben Vlissingen. Bookmark de permalink.

Eén reactie op Flip Feij

  1. Corie Ander schreef:

    Beste Flip,
    Geweldig stuk, ik heb genoten.
    Groetjes. Corrie Ander

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *