Francine Antheunisse

Francine Antheunisse (27). Single. Geboren in Vlissingen. Groeide op in West-Souburg. Werkte bij Cinecafé, BLVD, Brasserie Jong, Gevangentoren, Timmerfabriek en Lasloods.

“En nu -ter overbrugging- bij de Drankgigant. 3000 verschillende soorten bier. Ook veel whisky. Heel veel klanten uit België. De Vlissingers zeggen: gôh, nu zien we je hier weer.”

“Horeca bevalt me. Ben graag onder de mensen. Vind het fijn om aandacht te schenken aan de tafel en de wijnen. De grootste les die je leert is geduld hebben met de mensen.”

“Vlissingen is mijn thuishaven. Een cliché natuurlijk. Maar zo voelt het. Ik woon nu vijf jaar op het Bellampark. Gezellig. Was snel gewend aan de festiviteiten die er plaatsvonden.”

“Ben benieuwd of er dit jaar wat doorgaat. Normaal geef ik ook lessen bodypump bij Fitness Fitaal. Met halters. Op muziek. Geeft veel energie. Nu moeten we dat helaas missen.”

“Het gaat erom dat je energie krijgt. Als ik een baan zoek, dan laat ik een balletje vallen in m’n netwerk en zo rol je automatisch ergens in. Dat zal dit jaar ook wel weer zo zijn.”

“Ik ben dankbaar dat ik door al die baantjes veel vriendschappen heb opgebouwd. Dat is echt goud. 2021 is nog ongewis voor mij. Grenzen verleggen. Dat spreekt mij erg aan.”

Dit bericht is geplaatst in Ik Ben Vlissingen. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *