Frans Wielemaker

Frans Wielemaker (67). Gescheiden, 2 kinderen. Geboren in Middelburg. Woont in Oost-Souburg. Oud-prognotiseur in de bouw. Krantenbezorger.

“Daar is een groot tekort aan. Daarom bezorg ik ook ‘s avonds. NRC’s en Parools. Vandaag vijfentachtig stuks over heel Vlissingen en West-Souburg.”

“Struin graag rommelmarkten, rommelroutes en boekenmarkten af. Daar zijn er de laatste tijd veel van hoor. Ook in schuren. Overal op Walcheren.”

“Ik hou er niet zo van dat ze zeggen dat is een Manenblusser of een Flessentrekker. We zijn allemaal Walcherenaren. Moeten één gemeente worden.”

“Middelburg en Vlissingen in de min en Veere in de plus. Dat komt door de toeristenpenningen. Én ze kunnen in Veere beter op de centen passen.”

“Tja Vlissingen. Een halve eeuw links beleid. Laten we eerlijk wezen, dat is een rampzalig scenario geweest. Nu zitten we aan het overheidsinfuus.”

“Mooi aan Vlissingen is natuurlijk de boulevard. En de zeehelden hè. Maar schrijf dat maar niet op, want dat mag je tegenwoordig niet meer zeggen.”

Dit bericht is geplaatst in Ik Ben Vlissingen. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *