Gerard Aarden

ikbenvliss146-aardenGerard Aarden (60). Getrouwd, 3 kinderen. Geboren in Steenbergen. HTS-werktuigbouwkundige en kunstacademie. Vanaf  ’94 eigenaar ‘koffiehuis’ Aarden.

“Dacht: mooi om dat bovengronds te doen. Het huidige beleid staat nu helaas haaks op hoe het ooit begonnen is, namelijk hard- en softdrugs scheiden.”

“Het doet pijn dat de straathandel weer terug is. Slechts acht gemeenten in Nederland hanteren het zgn. ingezetenencriterium. Drie daarvan zijn Zeeuws.”

“Vlissingen vind ik een diamant die nog geslepen moet worden. Je ziet altijd dat havensteden een enorme spin-off hebben in het genereren van zakendoen.”

“Of dat hier ook het geval is? Een gepasseerd station vrees ik. We hebben wél de mentaliteit. Open minded. Maar aan de andere kant ook het kleinsteedse. ”

“Ga uit van het goede. Toon lef en vertrouw. Zelfs op een coffeeshopeigenaar die een prachtig Jugendstilpand heeft herbouwd. Uit liefde voor deze stad.”

De plússen: dan kom ik toch uit bij de zee. Balkonnetje. Lopen langs het strand. Ben tegenwoordig tevreden thuis. Hahaha ja. Dat is echt de waarheid.”

Dit bericht is geplaatst in Ik Ben Vlissingen. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *