Gijs Winter

Gijs Winter (67). Getrouwd, 7 kinderen. Geboren in Paramaribo. Woont vanaf 1974 in Vlissingen. Oud-veiligheidswachter bij Dow. Straatmuzikant.

“Ik zing alleen maar over de liefde. Want daar gaat het allemaal om in het leven. Ben een hele lieve jongen. En al veertig jaar met dezelfde vrouw.”

“Vorig jaar heb ik een Surinaamse radio-award gekregen voor twee songs. Heb ook al twintig video-clips gemaakt. En 5000 volgers op Facebook.”

“Ja er zijn er veel die van m’n muziek houden. Anders was ik al gestopt. Mensen zijn zoals het weer. Als het warm is, zijn ze guller en vrolijker.”

“Het klimaat hier bevalt me. In het zuiden is het altijd minder koud dan in de rest van Nederland. De zee straalt in de winter warmere lucht uit.”

“Vlissingen is erg mooi geworden. Toen ik hier kwam zag het er anders uit hoor. Kom jij ook uit Vlissingen? Nou, dan weet je het zeker wel hè.”

“Ik hou van een rustig leven en af en toe in de drukte gaan. Meestal sta ik bij AH XL. Een uurtje of twee per keer. Dan vind ik het weer genoeg.”

Dit bericht is geplaatst in Ik Ben Vlissingen. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *