Hajnalka Bimmel-Boros

Hajnalka Bimmel-Boros (51). Gehuwd, 1 zoon. Geboren in Hongarije. Huishoudelijke hulp. Kwam door de liefde (“m’n blauwogige”) 25 jaar geleden naar hier.

“Iek volgen m’n hart, m’n passie, m’n man. Ben een buitenlandse vrouw en ik werk bij Vlissingers. Ik heb die vertrouw verdiend en kans gekreeg van hen.”

“Iedereen hier noemen mij schatje. Voor mijn sieraden en kleding ik werk extra. Heb 13 tattoo’s. En 600 paar schoenen. Doe elke dag wat moois aan.”

“We wonen in bloemenbuurt. Oude Scheldewoning. Historie. Dat is belangrijk. Mijn man ook doorgeven aan mij. In weekend ik loop door de straatjes.”

“Kijk hier op deze foto. ’s Morgens 5 uur. Ik zie die regenboog en denk: dat is van mij. Ik ben ook tegengekomen kunstwerken op muren. Is schoonheid.”

“Iek ben leuk, spontaan en gek. Dat is die Hongaarse temperament. M’n goulashsoep is pittig en lekker. Mét juun. Haha, ik heb geleerd Zeeuwse woorden.”

“Ik heb hier gebouwd mijn leven en hoor bij de Vlissingse maatschappij, de Zeeuwse cultuur. Ik kijk ook naar Trugkieke. Weet áálles. Ja ik vind heel leuk.”

Dit bericht is geplaatst in Ik Ben Vlissingen. Bookmark de permalink.

8 reacties op Hajnalka Bimmel-Boros

 1. brenda snel schreef:

  leuke foto hajnalka , heel leuk interview

 2. Marina schreef:

  👍👍

 3. Kajtár Gabriella schreef:

  Ő az én gyönyörű pót anyukám!

 4. Kajtár Gabriella schreef:

  Gratulálok neked,és további sok sikert kívánok neked! Millio puszi!

 5. Rene Bimmel schreef:

  Hoe trots kun je zijn als je je eigen vrouw in de bode voorbij ziet komen,het voelt als of je hand in hand loopt met een engel en in het voorbij gaan hoort zeggen,hee dat is die vrouw die laatst in de bode stond,mijn dag kan niet meer stuk,alle waardering en lof voor dat vrouwtje die elke morgen om half 5 begint op het bellamypark bij cafe Soif en dansend de tent schoonmaakt,want Engelen bestaan echt!

 6. Hantosi Ernő schreef:

  Gratulálunk nagyon ügyes vagy büszkék vagyunk rád. A nővéred vagyok ha Szeptemberben jössz akkor veszünk legaláb 15 pár cipőt még.

 7. Fatima schreef:

  Je bent een leuke collega voor mij. Mag ik een keertje schoenen van je lenen, haha! Groeten Fatima.

 8. Lena schreef:

  Ik ken Hajnalka alweer bijna zes jaar. Ik ook van buitenlandse afkomst (een Russin ), wat is grappig dat wij kan uren lang door kletsen in Nederlandse taal. Veel dingen in Hajnalka spreken me aan ; haar aparte kledingstijl , stereke karakter , optimisme . Zij op en top vrouw, kan ook goed luisteren naar anderen en zij is de gevoelsmens.

  Hajnalka, ga ij zo door en veel geluk.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.