Hans Koeman

ikbenvliss62-koemanHans Koeman (65). Getrouwd. Geb. M’burg. Woont hier 41 jaar. Receptionist bij de gemeente. “Het eerste aanspreekpunt, ‘n soort regisseur zeg maar…”

Hans was al 70 x Michiel de Ruyter. “Zelfs Frank Lammers vond me er gelikt uitzien. Ik sta ook levensgroot op een reclamebord voor zeeheldendrop.”

“Het is toch wel een erebaantje vind ik. Mijn vrouw zegt altijd: zodra je dat pak aandoet, verandert er iets met je…Dan krijg je ‘n andere uitstraling.”

”Men zegt vaak dat ik op hem lijk, ja. Ik heb me ook verdiept in hem. Prenten en schilderijen bekeken, dingen gelezen. En een driftig pasje aangeleerd.”

“Ik heb wat met Vlissingen… Ik weet niet wat dat is… Ik heb wat met die zee… met die haven…met de bevolking… Een goede stad om je te uiten.”

“Ben ook al 30 jaar betrokken bij herdenkingen, heb m’n nek uitgestoken voor Uncle Beach. Als je nu ziet hoe mooi het is, dan ben ik daar trots op.”

“Vlissingen is toch wel een beetje in stijgende lijn vind ik. Men heeft ‘t wel eens over het Zwitserlevengevoel, nou ík heb het over het Vlissingengevoel.”

Dit bericht is geplaatst in Ik Ben Vlissingen. Bookmark de permalink.

Eén reactie op Hans Koeman

  1. H.P. Hille schreef:

    Een heel lieve man een top bij de Gemeente alltijd vriendelijk en behulpzaam, ook kam je hem in de stad tegen, alltijd gezellige en een praatje heeft veel voor Vlissingen gedaan, ruest lekker, wij denken aan je, je blijft in ons Harten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *