Hans Koningstein

ikbenvliss50-koningsteinHans Koningstein. 58 jr. Gescheiden. 2 kinderen. In de Spuistraat geboren. Woont op het Bellamypark. “Ideaal. Er is geen betere plek”.

Kreeg in 1977 een bedrijfsongeval op Scheldepoort. Door een explosie werd hij uit een mangat gelanceerd en kwam hij 25 m lager terecht.

“Total loss. Afgeschreven. Ik ben 42 keer geopereerd en daar blijft het niet bij. Een medisch wonder, ook al gaat het lopen steeds moeilijker”.

Hans heeft altijd pijn. Daarom rookt hij regelmatig een blowtje op medisch advies. “Dat haal ik bij Aarden. Een perfécte, mooie coffeeshop”.

“Ik blijf lachen hoor en klaag niet. Ik zorg al 16 jr voor mijn vader. Hij is blij en ik ook. Ik kan zelf mantelzorg krijgen, maar ik bied het nog”.

“Ik zie het leven positief in en geniet van elke dag. Dat heb ik van m’n moeder. Die heeft tijdens haar leven ook geleden en gestreden”.

“Vlissingen? De boulevard. De luchten. De meeuwen die stil boven je hangen. De zee is nooit dezelfde kleur. Geen mooiere plaats dan Vlissingen!”.

Dit bericht is geplaatst in Ik Ben Vlissingen. Bookmark de permalink.

Eén reactie op Hans Koningstein

  1. marjoleintje schreef:

    hoi hans precies zon zee strand meeuwen en…….de lange zelke niet zo mooi maar je bent er wel lekker DROOG als het regent toch????

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *