Harrie van Hal

Harrie van Hal (73). Getrouwd, 2 dochters. Geboren in Nieuw- en Sint Joosland. Nam in 1979 een sigarenzaakje in de Walstraat over. Werd met Primera al snel de grootste.

“Ik had op een gegeven moment ook alle sigarettenautomaten in Zeeland. Net op tijd verkocht. Een miljoen aan overgehouden. Maar ook wel eens een miljoen verloren hoor.”

“Naast de e-sigarettenshop ben ik nu begonnen met gepersonaliseerde cadeaus. Gouden business. Bedrukken van kleding en andere dingen. Uitdagingen aangaan blijft leuk.”

“Als men zegt dat het niet kan, dan begin ik er juist aan. Ondanks het beperkte afzetgebied is Vlissingen een stad van ongekende mogelijkheden. En met het beste publiek.”

“Kwestie van interactie met je klant. In tegenstelling tot de Middelburger geeft een Vlissinger duidelijk aan wat hij wil. Deze stad is goud door de eerlijkheid van de mensen.”

“Grote probleem is natuurlijk het zwalkende gemeentebeleid. Er is geen eenheid gecreëerd in de stad. Nee, allemaal aparte blokjes. Geen rondjes meer. Onsamenhangend.”

“Ik hou heel veel van Vlissingen, maar eigenlijk heb ik het opgegeven. De ene blunder na de andere. Zal het niet meer meemaken dat we een bestuur krijgen dat ballen heeft.”

Dit bericht is geplaatst in Ik Ben Vlissingen. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *