Hendra Verkuijl

Hendra Verkuijl (39). Gehuwd, 1 zoon. Geboren in Jakarta. Omdat z’n moeder hertrouwde kwam hij op z’n 13e naar Biervliet. “De vlaggen hingen overal uit.”

“Ondanks mijn Indische, Pakistaanse en Chinese afkomst voel ik me helemaal een Zeeuw. Ben snel geïntegreerd hier en het liefst eet ik de Hollandse pot.”

“Ik had al vlug bijbaantjes in de horeca. In 1999 kreeg ik een baan bij café De Dop in Vlissingen. Sinds vier jaar werk ik nu in de brasserie van Ter Reede.”

“Heel dankbaar werk. Ik heb iets met ouderen. En je leert Vlissingen kennen. Alle leeftijden komen langs: kinderen, kleinkinderen, achterkleinkinderen.”

“Ook op het Nollestrand zie je de echte Vlissingers. Ja, we zijn van het strand. Hebben een daghuisje. Zodra het een beetje weer is, zijn we er te vinden.”

“We wonen in de Glacisstraat. De kleine kan lekker buiten spelen. Nu de Willem Ruysstraat is geopend, wordt de straat niet meer als sluiproute gebruikt.”

“M’n volgende stap binnen WVO Zorg is de ouderenzorg. Het is fantastisch om mensen te helpen die weinig meer kunnen. Ik heb m’n roeping gevonden.”

Dit bericht is geplaatst in Ik Ben Vlissingen. Bookmark de permalink.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.