Huub Jagers

Huub Jagers (30). Single. Geboren in Vlissingen. Medewerker marketing & communicatie bij de HZ en HZ Cult. Culturele activiteiten voor studenten. Muziekoptredens. Films. Citytrips.

“Het studentenleven hier wordt onderschat. Er is zoveel te doen. De kleinschaligheid en gezelligheid van de HZ wordt enorm gewaardeerd. Daardoor ontstaat er juist verbondenheid.”

“Ooit heb ik een keer buiten Zeeland gesolliciteerd. Maar ik dacht: stel nou dat het een prachtige warme zomerse dag is en je woont ergens in Brabant. Dan ga je wel heel veel missen.”

“Dus ik ben hier gebleven. In appartementencomplex De Turfschuur in de Samaritaanstraat. Een rustige plek midden in de stad. Zowel jongeren als senioren. Grote tuin voor de deur.”

“En werk natuurlijk. Leuk ook om voor Film by the Sea het educatieprogramma op touw te zetten. In deze tijd kijk je veel online, maar zodra het weer mag zit ik meteen in de bioscoop.”

“Met een buurmeisje wandel ik regelmatig door Vlissingen. Steeds dezelfde route. De opbouw van de nieuwe wijken bekijken. Toch wel indrukwekkend die enorme veranderingen hier.”

“Dat je dagelijks ziet dat er een nieuwe lik verf over de stad komt. Al met al een positief gevoel voor de toekomst. Maar spannend blijft het. Hoe zal Vlissingen zich verder ontwikkelen?”

Dit bericht is geplaatst in Ik Ben Vlissingen. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.