Jaap Berrevoets

Jaap Berrevoets (70). Samenwonend. Geboren in Serooskerke (S). Had o.a. frietzaak De Brug en lunchroom Panaché. Sinds 20 jaar activiteitenbegeleider in Ter Reede.

“Het meest dankbare is de zangmiddag. Elke week 120 man. Altijd een feest. Met liedjes als: Karretje op de zandweg, Bosje rode rozen, De klok van Arnemuiden.”

“We wonen op de Nieuwendijk. Een fijne plek. Ondanks de vele cafés toch rustig. Maar de binnenstad zoals de lege Lange Zelke geeft me een triest gevoel.”

“Weet je, we doen te weinig met de sterke punten van Vlissingen vind ik. Ik lees nooit eens in de grote bladen dat je hier de schepen bijna aan kunt raken.”

“En dat we de enige zuiderboulevard van Nederland hebben. Je zit bij ons dus heel de dag goed als de zon schijnt. Dat is in Knokke heel wat anders hoor.”

“Het is te hopen dat we in de toekomst net zoveel kunnen blijven doen qua welzijn voor de ouderen als nu. Dat er niet te veel bezuinigd gaat worden.”

“Straks is de Plaatwerkerij klaar. Dat zie ik toch wel als het nieuwe Ter Reede. Er is heel veel belangstelling om daar te wonen. Een opsteker voor Vlissingen.”

Dit bericht is geplaatst in Ik Ben Vlissingen. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.