Jaap van Boven

ikbenvliss70-vanbovenJaap van Boven (56). Getrouwd, 2 kinderen. Geb. O-Souburg. Gitarist-zanger van El Combo. Heeft al járen twee kledingzaken in de St. Jacobsstraat.

“Om te beginnen gaat het om goed ondernemerschap. Verder: hard werken, risico’s nemen, positief naar buiten treden. En ook online zichtbaar zijn.”

“Het is de Vlissingse koppigheid dat men niet de schoonheid van deze straat ziet. Alles ten oosten van de Oude Markt is juist het monumentale gedeelte.”

“Maar iedereen weet natuurlijk dat de aanlooproute gefrustreerd is door die Fonteyne. Te veel Vlissingers komen niet verder dan de Lange Zelke.”

“Mensen zoeken vertier. We moeten er samen voor zorgen dat onze stad een magneet wordt. En de gemeente moet de looproutes goed faciliteren.”

“We hebben natuurlijk ook nog dat hele contingent toeristen en dagjes-mensen. Ik denk dat als je je onderscheidt dat je dan de toekomst hebt.”

“Kijk maar om je heen: dit gedeelte van de stad leeft steeds meer. Vlissingen vind ik zonnig, weerbarstig en stormachtig. En niet te vergeten kánsrijk.”

Dit bericht is geplaatst in Ik Ben Vlissingen. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *