Jack de Boo van Uijen

ikbenvliss123-debooJack de Boo van Uijen (69). Gehuwd, 2 kinderen. Geboren in Vlissingen. Oud-facilitair manager bij de politie. Voorzitter van Koninklijke Harmonie Ons Genoegen.

“We hebben nog steeds genoeg aanwas. In totaal 140 leden. Belangrijk is om te investeren in de jeugd. Je moet er een beleving van maken. A way of life.”

“Binnenkort krijgen we voor het eerst in 150 jaar een eigen home. Zelf bij elkaar gespaard. Zo halen onze vrijwilligers 250.000 kilo oud papier per jaar op.”

“Muziek is ontspanning. Heel fijn ook om daarmee andere mensen een plezier te doen. Een muziekvereniging moet midden in het maatschappelijk leven staan.”

“Vlissingen is mijn thuisstad. Het gevoel is altijd hetzelfde gebleven, ook al hebben we die oude straatjes niet meer. Zelf ben ik opgegroeid in de Hobeinstraat.”

“Spelen op de Kommedijk. Bij storm snel naar de boulevard. Zomers zo lang mogelijk zwemmen. De sfeer. De stad van de zeerovers en de piraten. Zoiets.”

“Hier in Vlissingen zien we altijd mogelijkheden om met elkaar tot oplossingen te komen. Het harmoniemodel. Kijk, dan komt Ons Genoegen weer terug.”

Dit bericht is geplaatst in Ik Ben Vlissingen. Bookmark de permalink.

Eén reactie op Jack de Boo van Uijen

  1. Pauline schreef:

    Is Jack de Boo van Uijen familie van Engelandvaarder Hendrik, geboren in 1906? Hij is via Zweden naar Engeland gegaan.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *