Jackie Bikker

Jackie Bikker (59). Samenwonend, 1 zoon. Geboren in Vlissingen. General manager van Stad- en Strandhotel Elisabeth dat gevestigd is in het ouderlijk huis van haar vader.

“De cirkel is weer rond. Ik ben een dochter van de vroegere boekhandelaar. Nog regelmatig word ik erop aangesproken. Boekhandel Bikker is altijd een begrip geweest hier.”

“In de winter hebben we steeds meer zakenlieden in het hotel. Opvallend. ‘s-Zomers voornamelijk toeristen. Vooral Belgen hebben Vlissingen ontdekt. De stranden zijn favoriet.” 

“Vlissingen staat zomers ook bol van de activiteiten en evenementen. De toeristen vinden het centrum hartstikke gezellig. Volle terrassen. Wat dat betreft zitten we goed in de lift.”

“Je ziet wel veel winkelleegstand, maar het valt me op dat er telkens toch weer wat nieuws komt. Daar sluit een zaak de deuren en ergens anders wordt een nieuwe geopend.” 

“Met het parkeerbeleid heb ik daarentegen problemen. Waarom in de winter geen parkeerplekken op het Bellampark? Dan ga je daar bij slecht weer toch eerder een hapje eten?”

“En hier gebeurt het vaak dat hotelgasten worden bekeurd als ze even voor de deur parkeren om de auto uit te laden. Het is belangrijk dat we ze koesteren hè, de toeristen.”

Dit bericht is geplaatst in Ik Ben Vlissingen. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *