Jasja van Arkel

Jasja van Arkel (47). Gehuwd, 2 dochters. Opgegroeid in Wissenkerke. Sinds 2005 in Vlissingen. Zelfstandig advocaat in ondernemings- en vastgoedrecht.

“Vind het leuk om mensen te helpen. Ik hou van praten. Doe alles alleen. Niet meer in een maatschap. Daarom kan ik ook pro-Deozaken aannemen.”

“Vlissingen heeft weinig advocaten. Hooguit tien. Heb er geen verklaring voor. Voor mij was het vanzelfsprekend hier te beginnen. Het is mijn stad.”

“Ben trots op het Bellamypark. Kijk maar naar buiten. Bijna alleen maar rijksmonumenten. En nog steeds het aanzicht van de oude haven. Schitterend.”

“Wat ik jammer vind is de verpaupering van panden in de binnenstad. Eigenaren hebben een zorgplicht. De gemeente zou er strenger op moeten zijn.”

“Vlissingen heeft een klein achterland. Maar de mogelijkheden zijn groot. Levend bewijs is de nieuwe maritieme bedrijfsvestiging rondom het station.”

“Ondanks het ontberen van overheidsinstellingen hebben we het grootste groeipotentieel in de regio. Ik vind dat Vlissingen met recht trots mag zijn.”

Dit bericht is geplaatst in Ik Ben Vlissingen. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *